Webbutveckling och marknadsföring. Men nu också samhällsdebatt.

Okej, jag erkänner.

Jag måste bryta min egen outtalade regel om att bara skriva om webbutveckling och marknadsföring. Jag går in i samhällsdebatten.

Jag är alldeles för indignerad att bara sitta tyst när det finns mänskliga rättigheter som kränks, även i lilla Sverige. Det senaste åren har jag intresserat mig för i huvudsak fyra saker:

  • Personlig integritet. Framför allt i det allt mer påträngande övervakningssamhället försvinner vår integritet. Jag kommer att aktivt agitera i den politiska debatten för vad personlig integritet och avsaknad av densamma innebär för världen och den enskilde individen. Vill vi ha ett samhälle där varje steg är övervakat, utifall vi eventuellt skulle råka begå ett brott?
  • Yttrandefrihet. Att få säga vad man vill är en mänsklig rättighet. Det finns politiker som vill ta bort den för att vi inte ska såra andra. Det är helt fel, vilket historien också bevisar. Min ilska använder jag som drivmedel.
  • Mediekritik. Det medier skriver är inte sanning har jag redan konstaterat i en tidigare artikel. Det är bara ett urval som är subjektivt vinklat. Man brukar säga att medier rapporterar undantag, inte regler. Därför blir vår uppfattning om vad som är verklighet förvriden. Lita alltid på den som söker efter sanningen, lita aldrig på den som säger sig ha funnit den.
  • Vetenskap. Med syskon som tror på new age och pseudovetenskap har mitt intresse att motbevisa dem ökat. Slagrutor, feng shui, pendel över kartor, auror, medier, spådomar, zonterapi, anden i glaset och andra saker är bluff.

Knowledge is free.

I am Peter.

I do not forgive.

I do not forget.

Expect me.

😉

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )