Filmprylar.se kommande annonsmarknad för filmare

Filmprylar.se är ett av många projekt jag arbetar med för tillfället. Tanken är lika enkel som gammal: En samlingsplats för filmare att byta prylar med varandra. Läs mer om det pågående arbetet.

Det handlar i princip om att göra en Blocket-klon fast anpassad för videokameror, filmkameror, stativ, ljusutrustning och liknande prylar. För amatörer och semiproffs i första hand, men givetvis kommer det finnas utrymme för professionella filmare och företag. Utrustningen blir ju bara billigare och bättre så gränserna blir mer och mer flytande.

För att så tidigt som möjligt släppa in besökarna i processen lägger jag nu ut lite bilder på en första, knappt fungerande, testversion. Kravspecifikation finns gjord sedan en tid tillbaka och design och layout är just nu underordnad framför att få funktionerna att fungera. Därför är nedanstående testversion bara att betrakta som en wireframe, det vill säga ”skelettstrukturen” på webbplatsen som i princip bara säger vad saker och ting ska ligga på sidan.

Filmprylar.se - Alpha

Har du synpunkter? Skriv en kommentar nedan, på Voodoo Films forum eller på fan-sidan på Facebook. Jag hoppas nämligen att du sitter och tänker ”hur fan ser det ut egentligen?”. I så fall ska du omedelbart sätta igång och ge feedback!

Normalt sett brukar jag vara väldigt restriktiv med att visa upp de projekt jag arbetar med. På det viset kan man dessutom skjuta upp deadline ett oändligt antal gånger utan att någon påverkas. Samtidigt är det en fälla. Därför tar jag tillfället i akt att försöka presentera projekt tidigt i arbetsfasen så att jag kan ta till mig åsikter och snabbt åtgärda eventuella problem.