Förbättra tillgängligheten för din blogg med ljudversion

OdiogoFörbättra tillgängligheten för din blogg genom att göra en ljudversion av ditt blogginlägg.

Företaget Odiogo sätter tänderna i ditt rss-flöde, idisslar fram en ljudfil åt dig och spottar sedan ut en play-knapp som du kan klistra in i ditt bloggtema. Ljudkanalen kan också publiceras till iTunes. Helt gratis!

Men det finns naturligtvis en hake. Tanken är att inkludera reklam i ljudklippen framöver, men det kan till och med leda till att bloggare får dela på lite av vinsten. Sedan är det förstås en amerikansk tjänst. Bloggar du på svenska kan det därför bli lite lätt humoristiskt uttal.

Men det är ändå en grym tjänst. Du kan se och lyssna på ett exempel för att se hur det fungerar på DoingMedia.net.

Givetvis kan andra webbplatser än bloggar vara med i leken.

(Via Content Here)