Så blir du av med telefonförsäljare (en gång för alla)

För dig som tröttnat på telefonförsäljare som ringer i tid och otid för att sälja sitt skräp finns det bara en sak att göra. Eller egentligen, två saker, det första du bör göra är naturligtvis anmäla dig till Nix-registret och säga att du inte vill bli störd av telefonförsäljare. Men detta register är frivilligt, och inte alla följer det. Därför kommer vi nu till det andra, mer vulgära alternativet. Det är motmanuskriptet.

Använd följande mall nästa gång en telefonförsäljare ringer.

Högerklicka och öppna i nytt fönster eller flik för större bild på motmanuskriptet:

Motmanuskript telefonförsäljare

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
  • Jag brukar helt enkelt sälja tillbaka…eller som nu prata politik i en halvtimme…

  • Tack för det, jag började tro ett tag att jag var ensam om att tycka illa om terrorn. Värst är att det i det finstilta inte sällan står att man accepterar att associerade företag tar kontakt, vilket man förstås inte läser, och inte vill jag har något med comviqs associerade att göra bara för att en mobil har dem som operatör.

    ps, motmanuskriptet laddar bara fram en liten bild från chrome… kanske är det bara min browser men vem vet…

  • Högerklicka på bilden och välj ”Öppna länk i ny flik” så får du fram hela bilden.

  • Fortius

    Kan vara användbart, men varför skall man skicka in det?