Arbeta där du är – inspirerande och spännande tips

Hängmatta vid stranden - aaaahh!Jag minns för några år sedan när jag lyssnade på Fredrik Häréns idé om härarbete, det vill säga att kort och gott arbeta där du är.

Tack vare internet är det i princip möjligt att ligga i en hängmatta vid den vita stranden och jobba med sin bärbara medan solen steker.

Därför vill jag tipsa om poddintervjun Arbeta där du är – “härarbete” med kreativitetsexperten Fredrik Härén som Tomas Wennström på What’s Next genomförde 2007. En intervju som satt spår i mitt huvud (men som jag ännu inte genomfört).

Ska du till Florida två veckor – boka tre, och jobba den första veckan, föreslår Fredrik. Eller köp ett lågprisflyg och jobba borta några dagar.
Själv lever Fredrik som han lär. När What’s Next träffar Fredrik Hären sitter han i bar- och cafédistriktet Hohai i Peking. Fredrik dricker en kaffe på en brygga vid en av sjöarna i området och går igenom sina mejl.

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )