Vägen till framgång är genom misslyckanden

Det finns egentligen ingen dålig affärsidé. Bara bra och mindre bra utvecklade affärsidéer. Om vi tar Google som exempel, så kan man tro att deras verksamhet kantrats av obönhörlig framgång. Men naturligtvis har även de haft mängder med misslyckanden. IDG har skrivit om Googles tio värsta floppar.

Christian på Disruptive har tjatat på mig ett tag nu att jag ska länka till deras sida om affärsidéer, så jag gör väl det. 😉 Förmodligen har det att göra med att ordet affärsidéer ger mig en högre träff på Google, vilket jag tycker är lite småkul eftersom jag inte aktivt optimerat för just det ordet.

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )