Vill du bara läsa om webb och copy, eller kanske samhälle också?

En sak har gäckat mig under en tid. Detta är egentligen en företagsblogg och jag skriver om webbutveckling och marknadsföring. Men den senaste tiden har det blivit lite samhällsdebatt, och jag undrar helt enkelt vad du tycker om det. Ska jag fortsätta eller ska jag lägga det på en annan domän?

Jag är analytisk och har svårt att hålla mig ifrån debatter som berör yttrandefrihet, personlig integritet och liknande mänskliga rättigheter. Därför har jag skrivit om Muhammedkarikatyrerna och nu senast FRA-lagen.

Tycker du att det är bra? Bör jag fortsätta blanda samhällsdebatten med webbutveckling eller bör jag bara fortsätta med det sistnämnda? Bestäm du. Jag har svårt att bestämma mig för vad som är det bästa alternativet.

Hur som helst kommer hösten bestå av mer webbutveckling och tips, så jag har inga planer på att ge upp det. Tillbaka från semestern med ny energi och med en ny bärbar dator eftersom den stationära havererat. Jobbigt att inte komma åt sina filer på några veckor. Första gången jag dessutom saknar min bokföring och ekonomiska kalkyler skulle jag gissa.

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )