Ms. Dewey – en långsam sökmotor i flash som ger fel svar på tal

Ms. Dewey är en sökmotor som är byggd i flash. Den tar ungefär två minuter att ladda, och när det väl är färdigt möts du av ”Ms. Dewey” som välkomnar dig och är allmänt seg.

En revolution inom sökning på nätet? Nja, snarare hundra år tillbaka inom tillgänglighet. Att presentera sökresultatet som text när man gått igenom hela den smärtsamma laddningsprocessen känns aningen korkat.

Jag förstår ärligt talat inte meningen med detta. Jag antar att det ska vara något häftigt och nytänkande. Men det är bara dumt.

(Via Lifehacker)

Gillade du artikeln?
Få senaste artiklarna direkt i din inkorg. Jag skickar aldrig spam.
  • jonas

    hahaha mest meningslösa sidan i år men rätt kul och bra gjord om den bara varit gjord för utseendets skull (som de flesta flashapplikationer). Som sökmotor där en vill ha snabba svar … nej (och dessutom med ett intro!!! till en sökmotor hahaha)

  • kom att tänka på en annan flashbaserad sökmotor – Kartoo – som förr gav rätt intressanta kopplingar. Nu ser det mest ut som post-it-kaos.

  • Men det är ju en plojgrej, passar bättre under fredagshumor än under idioti tycker jag.

    Det känns mer som sökmotordelen är där för att alltid ha ett svar, och därigenom fånga alla utfall dom inte har gjort en sketch till.